fb pixel Енергоспестяващи Лампи ➤ Ниски Цени от 2R България - 2R

ЕНЕРГОСПЕСТЯВАЩИ ЛАМПИ


Едно от нещата, за които следи най-много съвременният клиент, е качеството. Друго нещо, обаче, което честичко остава скрито зад идеята за качествените продукти, това е тяхната икономичност.

Всъщност икономичността е част от качеството и устойчивостта, но е по-тясно свързана с бъдещата експлоатация на продукта, който закупувате сега.

Тази съвкупност от качества е важна, за да може да бъдете максимално сигурни, че си заслужава да инвестирате в артикула сега.

Защо да изберем енергоспестяващи лампи

Ние от 2r-bg.com знаем колко е важно за вас и вашето семейство да давате парите си само и единствено за неща, които да ви вършат работа в последствие, но и същевременно да ви пестят средства ежедневно.

Заради това, нашето предложение по въпроса е изцяло новата ни категория енергоспестяващи лампи. Тези неща са важни за нашите клиенти, следователно са важни и за нас.

Бъдете сигурни, че нашите енергоспестяващи лампи са нещото, което ни кара да се чувстваме горди от факта, че можем да ви дадем възможността да избирате дали да се чувствате добре или още по-добре.

2r-bg.com – правим разлика между качество и имитация

Преди да започнем с това да ви споделяме какво мислим за това, което се случва в съвременния бизнес в България, ни позволете да ви споделим мнението си относно нещата, за които редовно някои от най-лоялните ни клиенти споделят.

Те заявяват леко раздразнени, че все повече имитации на осветителни тела заливат пазара по нашите ширини. Това сериозно подронва авторитета на бранша, в който и ние се развиваме.

Нещо повече – преди всичко останало, осветително тяло, което не е направено така, както трябва да бъде, може да бъде изключително опасно за онзи, който се е заел със сериозната задача да го монтира.

Подобни явления трябва да бъдат спрени и хората да се чувстват сигурни за нещата, които им се продават.

Най-малкото е това, че когато човек плаща известна сума пари, той се надява да му бъде продаден адекватен продукт, който да му служи вярно с години.

Бързо след покупко-продажбата, обаче се разбира, че устойчивостта на този артикул не струва и половината на цената, която е платена за него.

Това може да доведе до пораждането на тотално недоверие в този бранш от страна на клиента и тогава следва най-страшното – пазаруване от чужбина. По този начин българският сектор с осветителни тела губи пореден клиент, а мерки така и няма да се вземат още дълго време.

В този момент е необходимо да ви поканим в нашето голямо семейство, където да получавате най-новата и актуална информация за различни осветителни тела, консумативи и всичко в този свят на електроенергията и осветлението.

Очакваме ви!

Рейтинг:
4.18 182
ОБСЛУЖВАНЕ НА КЛИЕНТИ
ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ
© 2022 2Р България ЕООД. Всички права запазени.