fb pixel Луминесцентни Лампи и Тръби ➤ Голям избор и ТОП цени - 2R

ЛУМИНЕСЦЕНТНИ ЛАМПИ


Всеки вид осветителни тела има своите особености. Някои имат повече плюсове, отколкото минуси, но пък има и ситуации, в които е обратното.

Това, за което ще си поговорим днес ще хвърли повече светлина именно върху един доста употребяван метод за снабдяване на помещенията със светлина. Познаваме го всички от годините в училище, от дните, прекарани по коридорите на дадени институции и т.н.

Ние от 2r-bg.com знаем, че го познавате, но вижте нашата гледна точка – опознайте ни. Заповядайте в една от категориите ни в нашия онлайн магазин, характеризираща се с изключително разнообразие и качество.

Луминисцентни лампи - как да изберем

Луминисцентното осветление е колкото работещо и можещо, толкова и противно на доста хора. Според някои изследвания, този вид светлина не е нито промишлена, нито офисна.

Измаряла очите бързо, а ако прекалите с нейното облъчване, ставала дори и вредна. Тогава защо опитни лица като нас биха предлагали такава отрова за зрението?

Истината е, че луминисцентното осветление си остава едно от най-работещите и здрави такива за всички времена. Няма друго едновременно и толкова силно, и толкова устойчиво, и толкова икономично осветление.

Заповядайте и разгледайте нашите видове луминицсентни осветителни тела. Повярвайте ни, ще ви харесат.

2r-bg.com – вашето място, скъпи клиенти

Фазите, през които преминава всеки един бизнес са нещото, което го калява и го кара да расте винаги нагоре. Посоката, откакто сме учредили нашия магазин, е само напред, защо?

Това явление „растеж“ не се случва от днес за утре. Това е бавен и методичен процес, зад който най-често стои сериозна история, която всеки бизнес може да разкаже.

Няма да лъжем, че тези хора, които стоят най-силно зад нас, са нашите лоялни клиенти, които винаги са държали на доверието, прозрачността в отношенията и доброто, та дори безупречно отношение, което сме се старали да им даваме.

Нещо повече – няма нито един случай, в който клиент да е дошъл при нас с конкретен проблем, а ние да се правим, че не чуваме, че не разбираме или, че нямаме време за това. Ние не можем да заспим спокойно ако знаем, че наш клиент е в беда в аспект електрически инсталации и електричество като цяло.

Това, според някои, е чиста доза болестно състояние, но за нас е нещо повече – ние го наричаме грижа за клиента. Наричаме го отзивчивост, любов и силна връзка търговец-потребител.

Така трябва и да бъде – навсякъде, по всяко време търговецът да е готов да даде всичко от себе си, дори и невъзможното, за да направи нещата правилно. Т.е. под „правилно“ имаме предвид така, както клиентът си го е представял да бъде.

Заповядайте в нашите магазини, за да се посветите на нашата идея и цел – нашето семейство да бъде най-доброто в решаването на проблемите!

Рейтинг:
4.13 126
ОБСЛУЖВАНЕ НА КЛИЕНТИ
ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ
© 2022 2Р България ЕООД. Всички права запазени.