fb pixel Прожектори & Конвекционално Осветление от 2R Ⓡ ТОП Цени - 2R

ПРОЖЕКТОРИ


Едно от желанията на хората, когато направят своята градина в едно винаги мечтано кътче зеленина и свежест, е да могат да покажат напредъка и пред нощта – когато уж нищо не би трябвало да се вижда.

Хората се вманиачават и доста често достигат до крайности – монтират всевъзможни осветителни тела навсякъде из градината си и правят така, че да може да няма скрито кътче в нея. Ние от 2r-bg.com оценяваме факта, че сте се постарали да превърнете градината си в мечтаното място и сме готови да ви помогнем да го покажете на света.

Какви видове прожектори имаме при нас

Единственото нещо, което трябва да знаете за нашата категория пълна с прожектори, е това, че тя предлага огромно разнообразие на ниски цени. Лесно се запомня, но хората трудно оценяват това, че цените са доста достъпни.

Въпреки, че това е едно от основните неща, в които се вглеждат, клиентите рядко сравняват, а просто на око смятат дали цената е сносна за това, което ще получат. Уверяваме ви, че нашите видове прожектори ще ви изненадат с качество, но ще ви спечелят със своите цени.

Очакваме ви!

Защо да изберете 2r-bg.com за ваш магазин

Клиентите обичат да избират своите магазини по няколко критерия. Един от тях, който според някои експерти, е най-съществен, е обслужването и нивото на отзивчивост, което се дава по негово време.

Не можем да скрием, че откакто прохождахме в този бранш, ние знаехме, че нямаме право да се отдалечаваме от нашите клиенти за нищо на света. Нямаме право нещата, които те правят с нас, а именно постоянните оценки по наш адрес, да ни свалят готовността да им помагаме.

Обичаме да говорим за това, че сме добри в обслужването с клиентите, защото знаем, че е така. Флиртът с потребителя в никакъв случай не показва пошлост, а напротив – сочи за желание да се помогне, за жертвоготовност, за истинска нужда от това да разрешим даден проблем.

Този тип държание с тях ни е карало винаги да предприемаме и известни рискове, когато става дума за задаване на прекалено много въпроси на клиента. Тогава има реална опасност той да се отегчи вместо да го приеме приятелски.

Има и много голям шанс клиентът ни да направи така, че да се измъкне от магазина заради това, че сме навлезли прекалено много в личното му пространство. Няма спор, че тези неща се учат с времето, но бъдете сигурни, че трябва много желание по пътя към победата.

Очакваме ви в нашите магазини, за да бъдете напълно сигурни, че нито цените ни, нито отношението ни към вас е плод на прости приказки. Очакваме ви!

Рейтинг:
4.15 194
ОБСЛУЖВАНЕ НА КЛИЕНТИ
ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ
© 2022 2Р България ЕООД. Всички права запазени.