fb pixel Стълбове и Рогатки за Улично осветление ➡ ТОП цени - 2R

СТЪЛБОВЕ И РОГАТКИ


Проблемите, свързани с полагането на стабилни и устойчиви във времето електрически вериги и системи на външни условия се проявяват главно в това, че трябва да има наистина здрава опора на всички тежки кабели, висящи над улиците.

Да не говорим и за потенциалната опасност от скъсване на някой стоманен кабел, който може да създаде доста бели, та дори да причини и смъртни случаи.

За да няма подобни проблеми, ние от 2r-bg.com решихме да направим стълбовете и рогатките, служещи за опори доста по-достъпни за масовия потребител.

Какви стълбове и рогатки предлагаме

Дали искате полигонални или многотръбни стълбове, или цветът на рогатката за вас е от значение – ние можем да отговорим на капризите ви. Можем да направим така, че да се чувствате сякаш сте направили най-добрият избор, който е можело да се направи в магазина.

Просто посетете нашият онлайн магазин и посетете категорията, в която се намират стълбовете и рогатките, където ще можете да изберете сред огромното разнообразие от артикули с невероятно качество.

Нашият онлайн магазин, търсете конвенционалното ни осветление и изберете стълбове и рогатки – сигурният път към устойчиво решение на вашите нужди. Очакваме ви!

2r-bg.com – качеството е наша най-голяма гордост

Винаги сме се радвали на това свое качество да предлагаме само най-доброто и най-качественото в сферата на осветителните тела и електрическите системи за домашни и промишлени условия. Това, обаче далеч не е лесна задача.

Да си способен винаги да даваш най-доброто е най-малкото доста времеемко, защото съвременният клиент иска всичко тук, сега и веднага.

Ако трябва това, което е необходимо още сега да пристигне веднага и едновременно с това да е с най-добро качество, може да се получат някакви забавяния.

За щастие, обаче клиентите разбират този момент на забавяне, защото знаят колко е сложно човек да може да си свърши работата качествено при това и бързо.

А ние, смеем да твърдим, че успяваме да го направим сравнително бързо и качествено, което за нас си е чиста доза напредък в това да се справяме със ситуации от всякакъв тип.

Няма как да бъдем успешни, обаче без клиентите ни да ни подкрепят. Не би било мислимо дори да правим нещата толкова лесно ако нашето ежедневие не ни дарява с хора, които се свързват с нас просто, за да ни кажат, че ни бива, че можем да правим нещата, с които сме се захванали.

Това ни изпълва до краен предел и някак си ни вдъхновява да бъдем още по-добри във всяко свое действие.

Сега остава единствено да ви поканим да станете част от нашето голямо семейство, където ще можете да се информирате за нещата, които предлагаме, както и за всеки момент, в който имаме какво да ви съобщим.

Очакваме ви!

Изработката на стълбове за улично осветление по поръчка се осъществява след успешно направено запитване по телефон или на нашата електронна поща office@2r-bg.com. Спецификациите на самата поръчка, както и размерите на самите стълбове, тяхното покритие и начинът на монтаж, зависи от нуждите на вашия проект.

Вие можете да избирате за начина на монтаж, като се препоръчва да се използва анкерна комплектовка и фланцова група, която да гарантира лесния транспорт и монтаж. Този нов вид осветителни стълбове за улично осветление позволяват за намаляване разходите по монтаж на всяко осветително тяло, както и лесна подмяна на компоненти по самата конструкция. Вие можете да изберете да поръчате единични, двойни –до шесторни стълбове за улично осветление от 2r-bg.com.

Покритието на стълбовете за улично осветление е два вида – топло поцинковане и прахово боядисване. Праховото боядисване оскъпява поръчката в дългосрочен план, тъй като изисква непрестанна поддръжка. Макар и праховото боядисване да е най-добрият вариант за метални конструкции, поне с оглед боядисваните основи, то все пак е подвластно на атмосферни влияния след период от 2-3 години.

Най-устойчивият вариант за покритие на стълбове за улично осветление си остава горещото поцинковане, което има трайност до 30 години след монтаж. Самото покритие не изисква поддръжка дори след дълъг период на атмосферни влияния, като е доста подходящ метод за масово производство на метални конструкции и стълбове за осветителни тела.

Рейтинг:
4.17 182
ОБСЛУЖВАНЕ НА КЛИЕНТИ
ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ
© 2023 2Р България ЕООД. Всички права запазени.