Промоционални Енергоспестяващи LED крушки Е14 от 2R на ниски цени- 2R

LED ЛАМПИ E14


Светлината винаги е била едно от най-важните неща, които са открити по време на развитието на човечеството. От първия огън в пещера, през газовите фенери в периода на Средновековието, та до невероятните осветителни тела на 2r-bg.com.

Нямаме право да си мислим, че ние хората сме слаби същества поради това, че сме успели да „опитомим“ толкова много неща. Дори неконтролируемата светлина е влязла в перфектна употреба на човека, а той я използва вече толкова много време.

Еволюцията е доказала, че всичко е достижимо, стига желанието за неговото осъществяване да е по-високо от търсенето на евентуалните пречки. Всичко зависи от човека и той трябва да бъде изключително търпелив и упорит в името на успеха.

Естествено, не всичко е също толкова простичко, колкото е било някога в пещерите, но все пак съществуват някои и доста прости зависимости. Те се ориентират главно около размерите на фасунгите (гнездата, в които се настаняват крушките).

Какви са особеностите на фасунга Е14

Както много добре знаем, една крушка се нуждае от електрически заряд, за да може да се получи нагряване на жичката. От това нагряване ще се получи силна светлина поради високата температура.

Както всяко друго нещо, при крушките зависимостите водят до конкретни плюсове и минуси. В настоящото четиво ще разберете повече за фасунга Е14.

Това е един от малките размери за крушки, работещи на базата на нагряване на жичка. Възможно е щом имате такава фасунга да става дума за баня (едно от най-вероятните места, на които да монтирате този размер).

Хубавата страна на този размер фасунга е, че светлината е доста изтънчена заради малките размери на крушките, които се продават за тях.

Естествено, обратното – лошата страна на тези малки фасунги е подробността, че ниските лумени не светят силно и често може да ви се сторят крайно недостатъчни.

Именно заради това не е никак зле първо да проверите квадратурата на помещението и на база този показател да изберете своя вид фасунги, които ще инсталирате в него. Това е най-разумното, което можете да направите.

Защо да изберем 2r-bg.com

Още от времето, в което правихме първите си стъпки в бранша, в който се намираме сега, знаехме едно сигурно нещо – всеки клиент е напълно различен. Това от една страна постоянно ни караше да се адаптираме към историята на всеки.

Именно това ни изгради от напълно боси в сферата до един от водещите търговци на осветление в България. Благодарение на вас – нашите клиенти, ние сме това, което сме и онова, което винаги сме искали да бъдем.

ОБСЛУЖВАНЕ НА КЛИЕНТИ
ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ
© 2021 2Р България ЕООД. Всички права запазени.