fb pixel Промоционални LED Соларни улични осветителни тела ➤ 2R България Ⓡ

LED СОЛАРНИ УЛИЧНИ ОСВЕТИТЕЛНИ ТЕЛА


Модерните технологии обещаха много, като едно нещо, което се сбъдна бе, това да получим високоефективно, напълно автономно улично осветление.

Новото поколение LED соларни улични осветителни тела са удивителна комбинация от енергийно ефективни LED лампи и ефикасни соларни панели.

Този вид осветителни тела имат способността, напълно автономно да се самозахранват, изключват и включват в зависимост от поведението на слънце.

Те успешно работят през по-тъмните периоди на годината, като силната литиева батерия издържа на ниски температури без да загуби своя енергиен капацитет.

Какви LED соларни улични осветителни тела предлагаме

Тук можете да намерите няколко вида соларни тела, такива за монтаж към стълбове и за монтаж към рогатки или дървета.

Предоставени ви под несглобена форма, този тип осветителни тела могат да бъдат контролирани напълно дистанционно, без да се налага да се намесвате през другото време.

Разполагаме с модели, като:

  • ЛЕД лампи със сензор за светлина;
  • Лампи за висок монтаж;
  • Осветителни тела с дълъг живот на батерията;
  • Модели осветителни тела паркове и градини.

Монтажът на осветителните тела се прави по техническа спецификация, която предварително определя оптималната височина и диапазонът на минимална височина. Много често тези модели оперират най-добре във височинен диапазон от 4 до 6 метра.

Кое е специалното при този тип осветителни тела

Това, което е специално при този тип осветителни тела, е че те изработват собствената си електроенергия. Тъй като тези системи работят на 90W основа, те могат да регулират консумацията на електроенергия, като консумират до 90kWh.

Капацитетът на вложената в тях литиева батерия позволява за многочасова работа без опасност от прегряване дори през лятото.

Принципът на работа е доста елементарен, като поддръжката на подобни електрически системи се случва веднъж на 5 години.

Операцията на литиевата батерия е защитена от множество системи за прегряване или замръзване, правейки най-чувствителния компонент в едно осветително тяло, един от най-сигурните.

Тези продукти са подходящи за големи площи като улично осветление, парково осветление и други отворени пространства, тъй като не изискват изграждането на енергийна инфраструктура.

Комбинацията от ЛЕД осветление и соларна енергия е особено добра, тъй като новите LED соларни улични осветителни тела могат да светят с години без нужда от подмяна.

Наличието на самостоятелен източник на енергия, дори не се налага изкопаването на канали за електричество.

Защо да се спрете на 2r-bg.com

Да се спрете на нашите селекции от осветителни тела за външно ползване, означава най-сетне да имате достъп до наистина качествени продукти, на особено достъпна цена.

Освободете се от посредствеността и изберете най-доброто на пазара - 2r-bg.com.

Новото поколение ЛЕД соларни улични лампи могат да се свържат с вече налична ел. захранваща мрежа, но само след сериозна модификация. За да бъде използвана тази лампа безопасно, е важно да се премахне литиевата батерия, тъй като тя оперира на друг вид волтаж и напрежение от това, което идва от захранващия кабел.

Ако искате да разполагате с улично осветително тяло за двора си, за пред къщата или за дългата алея към имота ви, то тези LED соларни улични осветителни тела са идеалното решение за вас.

Те ви позволяват да осветите голямо пространство, без нуждата от сериозната инвестиция в окабеляване, копаене на канали и връзване на електричество към консуматорите. С тях вие си гарантирате безпроблемна операция с еднодневен монтаж за целия си имот, и то на доста добра цена.

Има няколко степени на контрол – с дистанционно и напълно автономно действие. Със всеки нов комплект LED соларните осветителни тела, вие получавате дистанционно. С него контролирате включването и изключването на самото осветително тяло, както и това как реагира и се адаптира спрямо светлината на слънцето.

Автономния режим на работа се възползва от сензорите за светлина, като така позволяват за възможно най-оптимално ползване на събраната през деня електроенергия. С нощен режим на работа, соларните улични лампи използват сензори за слънчева светлина, за да определят най-добрия момент да използват натрупания заряд.

Рейтинг:
3.50 4
ОБСЛУЖВАНЕ НА КЛИЕНТИ
ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ
© 2023 2Р България ЕООД. Всички права запазени.