LED Тръби Т8 от 2R България Ⓡ НИСКИ ЦЕНИ - 2R

LED ТРЪБИ T8


LED-осветлението винаги е било предпочитано – още от момента, когато нашумя в България преди години. От тогава някак си хората започнаха да мислят сериозно върху икономията на енергия и как да сведат до минимум средствата, които харчат в името на светлината.

Нима светлината не ни се дава от природата? Защо да трябва да даваме стотици левове месечно за нещо, което можем да си набавяме от външната среда?

Е, LED-осветлението е нещото, което тотално промени играта и ето го след години – един от най-предпочитаните видове светлина.

Защо да изберем LED Тръби T8

LED-тръбите от вида T8 са едно от нещата, които могат да ви предоставят истински добра светлина. Те са нещото, което променят правилата на осветлението и ще ви накарат да повярвате, че съществува и качеството.

Ако закупите такъв вид осветително тяло от нас – хората от 2r-bg.com, вие ще се радвате на истинско щастие от всякакъв аспект. Без значение дали досега дори сте докосвали подобно нещо, ние можем да ви кажем, че ще ви помогнем да го монтирате устойчиво във вашия дом.

С какво 2r-bg.com превъзхожда конкуренцията

По принцип ние не обичаме думата конкуренция. Не я използваме, защото тя обикновено носи негативен привкус в цялата комуникация.

Идеята е никога да не обиждаме или да злепоставяме хора, които всекидневно се борят в бранша, в който се борим и ние. Знаехте ли, че доста често именно клиентите са хората, които правят така, че различните вериги се избиват за тях?

Естествено, клиентите са тези, които реално носят парите на бизнеса, а в България клиентите са доста мнителни към всеки търговец, който се опита да ги спечели на своя страна.

Тази мнителност много често ни е пречила да комуникираме с различните клиенти и няма да скрием факта, че някои от тях буквално са ни изцеждали със своите изисквания.

Това, обаче, никога не ни е плашило, а дори напротив – карало ни е да се адаптираме възможно най-бързо спрямо ситуацията и ни е принуждавало да сменяме подходите с течение на годините.

Рязко усетихме как след един стадий на нашето развитие ние успяхме да се вземем в ръце и това ни накара да бъдем някак си по-освободени с клиента.

Веднага се забелязват промените в търговеца. Понякога си мислим, че потребителите са някак си програмирани да бъдат изключително наблюдателни за всяка нова промяна, която настъпва в търговеца, който се опитва да им продаде даден продукт.

Нашите по-стари клиенти ни познават през всичките ни етапи на развитие до момента, когато вече сме на върха в продажбата на електрически уреди и осветителна техника.

ОБСЛУЖВАНЕ НА КЛИЕНТИ
ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ
© 2021 2Р България ЕООД. Всички права запазени.