fb pixel LED ПЛАФОНИЕРИ ➤ LED Лампи & Осветление за Дома - 2R

LED ПЛАФОНИЕРИОткакто навлязоха на българския пазар, LED технологиите бързо се превърнаха в любимо нещо на клиентите.

Те неусетно промениха изцяло начина си на мислене в този аспект заради това, че този тип осветление е евтин, икономичен и много устойчив.

Качеството идва от самата технология, а гаранцията – от професионалния търговец, който ви дава възможността да се докоснете до чудесата на LED осветлението.

Какви типове LED плафониери предлагаме

Плафониерата е може би едно от водещите изобретения, които превзеха пазара за електричество и осветление.

Практичността и икономията на място, комбинирана с невероятното LED осветление, създава една много силна комбинация, която вече и ние от 2r-bg.com предлагаме в нашия онлайн магазин, а именно – LED плафониери.

Няма спор – всеки иска качество на ниски цени, но не всеки може да му го предложи. Ако сте в списъка на онези, които искат винаги да са обзавели дома си с най-новото и лъскавото, но пък качеството да не отстъпва на блясъка – ние сме онези, които могат да ви помогнат.

Очакваме ви в нашия онлайн магазин – ваш оазис!

2r-bg.com – винаги ли подхождаме еднакво с клиентите си

Ако трябва да говорим за подход на клиенти, то ние сме се учили от най-добрият източник на подобна информация, а именно опитът. Той никога не прощава по време на обучението.

Проба-грешка е най-добрият учителски кадър, който можете да наемете. Старанието е най-добрата благодетел, която можете да развиете по време на своя курс на обучение за работа с клиенти.

Така се научихме. По време на обучението си развихме куп качества – отзивчивост, търпение и толерантност.

Тях прилагаме при ежедневната си работа с клиенти – нещо, което повечето в бранша не правят за жалост.

След като ви споделяме тези неща за нас и нашия начин на работа, идва ред да се замислите дали пък е излишно да се замисляте, когато попаднете в нашия онлайн магазин.

Ние винаги подхождаме еднакво с клиентите си, когато опира до онези три горепосочени качества. От тук нататък подхождаме индивидуално към казуса, водещо всяко запитване при нас.

Личното, индивидуалното подхождане към ситуацията, в която някой от нашите лоялни клиенти е попаднал е нещото, което прави разликата между професионалния търговец на осветителни тела и онзи, който гледа единствено финансовата облага.

Нямаме обяснение защо браншът се превръща в това, което е сега. Това може би е модата, но ние вярваме, че не сме създадени, за да следваме модата, а да поставяме стандартите.

Заради това, посетете ни, доверете ни се и бъдете част от най-голямото семейство по ел. въпроси в България. Поверете нещата на най-добрите.

Очакваме ви!

Рейтинг:
4.22 186
ОБСЛУЖВАНЕ НА КЛИЕНТИ
ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ
© 2022 2Р България ЕООД. Всички права запазени.