fb pixel Плафониери Е27 за дома ➡ ТОП цени - 2R

ПЛАФОНИЕРИ Е27


Когато говорим за плафониери – ние сме хората, които могат да ви предложат невероятно качество на супер достъпни цени.

Нещо повече – ние сме онези, които могат да преобърнат представите ви, когато става въпрос за начин на обслужване.

Плафониерата е едно от най-желаните осветителни тела заради своята компактност и устойчивост във времето. Заповядайте в 2r-bg.com, за да получите своята доза качествено осветление.

Устойчиви ли са плафониерите от тип Е27

Когато говорим за осветление, типът Е27 е един от най-разпространените. Опитът ни ни е доказал неведнъж, че когато едно нещо се използва масово, то просто работи така, както трябва.

Именно заради това включихме в нашия онлайн магазин плафониери Е27, за да ви гарантираме качеството, което заслужават клиенти като вас. Знаем, че няма как да постигнем европейско ниво на онлайн бизнес ако продаваме некачествени продукти.

Ето защо за вас ние открихме тази категория, за да намирате винаги онази плафониера от тип Е27, която най-добре ще пасне на вашия уютен дом и ще му придаде блясъка, който заслужава.

2r-bg.com – отзивчивост и непоколебимост към клиента

Когато ни се зададе въпрос дали винаги сме максимално отдадени на грижата към клиента, ние отговаряме положително.

Когато ни се зададе въпрос, свързан с това дали някога ни минава през ума да се отпуснем в това отношение – просто отказваме коментар.

Защо сме толкова директни в начина, по който отговаряме ли? Защото съвсем ясно осъзнаваме, че когато имаме амбициите да сме най-добрите в сектора, в който се развиваме, нямаме никакво право да отказваме да бъдем най-справящите се в ситуации, в които другите не могат.

Ежедневно срещу нас се изправят клиенти със свои собствени казуси и терзания, които са насочени изцяло в това, че не могат да се справят с определени проблеми при монтаж дадено осветително тяло или нещо, което засяга ел. системата в техния дом.

Това, което винаги ни е правило неприятно впечатление в конкуренцията, е това, че тя не полага старание клиентите ѝ да се чувстват максимално добре по време на пазаруване.

Ние със сигурност не полагаме максималното, но откровеният отказ от това да помогнеш на човек, който е готов да ти се довери напълно, си е грях.

Естествено, това са изцяло наши си разбирания и далеч не искаме да ангажираме никого с тях. Това, обаче, което можем да направим спокойно, е да ви поканим да станете част от нашето голямо семейство, където ще бъдете информирани от онези, за които електричеството е начин на живот.

Компетенцията на нашите служители ще ви се стори като спасителен пояс в морето от тоталната дезинформация в интернет. Заповядайте при нас, очакваме ви!

Рейтинг:
4.16 152
ОБСЛУЖВАНЕ НА КЛИЕНТИ
ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ
© 2022 2Р България ЕООД. Всички права запазени.