fb pixel Промоционални Е27 ПОЛИЛЕИ ➡ Топ Цени | 2R България Ⓡ

ПОЛИЛЕИ E27Всеки вид крушки, всеки тип лампи има свой размер. Това е диаметърът на областта, покрита с набраздения, които се закрепят за фасунгата.

Нещо друго – този диаметър трябва да пасне на гнездото на лампата, за да може да се прави спокоен контакт между осветителното тяло и електрическата ви система.

Ако този контакт го няма, то тогава тялото няма да върши своята функция – да свети и да прави дните ви бляскави.

Устойчиви ли са полилеите от тип Е27

Това, което можем да кажем ние от 2r-bg.com е, че нашите полилеи от тип Е27 са едно от най-устойчивите неща, които продаваме. Това е серия от осветителни тела, гнезда за тях и полилеи, които се характеризират с изключително голямо качество, ценено от стотици, хиляди потребители.

За нас това да сме дали на наш клиент дори и полилей, който да е устойчив на времето плътна и усилена употреба е нещо, което може да се брои за уникален успех и ни носи вдъхновение.

Да, чувстваме се много добре, когато видим как излизате с новата си стока от наш магазин доволни и сигурни, че държите проверен продукт.

2r-bg.com – отзивчивостта е онова, което ни отличава

Да се отнасяш човешки с хората е едно от най-нужните и важни качества, които задължително трябва да притежава търговецът в 21-ви век. Потребителите веднага оценяват подобно държание от страна на търговеца.

Нещо повече – знаехте ли, че повечето търговци на каквото и да е в България официално споделят, че нямат кой знае какъв поглед върху работата си с клиенти. Лошото е, че тези търговци дори не се и стараят да подобрят работата си.

Това донякъде дразни потребителите, защото те не виждат прогрес в работата на тези хора, че дори напротив. Това, което се случва, е постоянно главоболие и в двете страни.

Сигурно ще се запитате защо пък търговеца трябва да го боли глава. Истината е, че някои се дразнят от взискателността на клиентите.

А потребителят винаги е прав – все пак той е онова звено от бизнес веригата, което плаща за даден продукт и очаква всичко по него да бъде напълно адекватно.

Този начин на работа е нормален – всичко да бъде направено така, че потребителят да бъде възможно най-доволен дори и да не закупи нищо от въпросния магазин.

Това, което можем да направим днес, с настоящото четиво, е да ви дадем възможност да станете част от огромното ни общество. Тук винаги ще бъдете информирани от компетентни хора, от онези, за които вашите проблеми не представляват трудност.

Те са нашият екип – съставен от личности, на които можете да се доверите напълно. Очакваме ви!

Рейтинг:
4.17 148
ОБСЛУЖВАНЕ НА КЛИЕНТИ
ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ
© 2022 2Р България ЕООД. Всички права запазени.