fb pixel LED СОЛАРНИ ПАРКОВИ ОСВЕТИТЕЛИ ➤ 2R България

LED СОЛАРНИ ПАРКОВИ ОСВЕТИТЕЛИ


Ако се чудите кое е най-доброто средство за осветление на вашия двор или градина, то в този страница ще намерите това, което търсите. Представяме ви LED соларни паркови осветители, които са много подходящи за осветяване на открити пространства, където достъпа до електрическа мрежа е ограничен.

Инсталирането на LED соларни паркови осветителни тела във вашата градина е много добра инвестиция в качественото осветление на вашата собственост. Използването им значително може да намали вашите сметки за електричество, тъй като те не черпят енергия чрез електричество.

Някои модели имат вграден сензор за движение, чрез който се управлява светлината. Това е изключително предимство във връзка със спестяването на събраната светлина.

Какъв е принципа на работа на LED соларните паркови осветители

Както сами се досещате, тези осветителни тела черпят енергия от слънчевата светлина. Парковите осветители събират слънчева енергия като са изложени на нагряване през деня. След това събраната енергия се преобразува и се превръща в светлина, която осветителното тяло излъчва.

За да се събере максимална слънчева енергия, която после да се преобразува в светлина е препоръчително да разположите осветителното тяло под лек ъгъл в посока юг. Това перпендикулярно разположение ще осигури максимално слънчево греене към соларната клетка.

Какви модели паркови осветители ще намерите при нас

В нашия онлайн магазин ви предлагаме стилни LED соларни осветителни тела, които ще спечелят вашето внимание с практичен и интересен дизайн. Парковите лампи, които ви предлагаме са с височина над 4 метра и са подходящи за осветяване на паркове, градини, междублокови пространства, улици и всякакви големи площи.

Представяме ви два от най-качествените модели LED соларни паркови осветителни тела, които ще намерите в портфолиото ни:

  • LED Соларен парков осветител Лима

Това е интелигентна система за външно осветление с интересна форма, която черпи енергия от слънцето. Осветителят включва няколко части: осветително тяло, PIR сензор, литиева батерия, фотоволтаичен панел и контролер. Времето, което е нужно за зареждане е между 4 и 6 часа. След преобразуване на слънчевата енергия в светлина лампата може да свети до 12 часа без прекъсване.

  • LED соларен парков осветител в ретро стил

Това осветително тяло се предлага в интересен ретро дизайн е много добре подхожда на открити площи, които имат романтично излъчване. Осветителната система е автономна, което означава, че не се налага включване към електрозахранването, за да излъчва светлина. LED лампата се зарежда от слънчевата енергия за около 4 до 6 часа и може да работи до 12 часа.

Предимства на соларните паркови осветители

LED осветителните тела, които черпят енергия от слънчевата светлина имат редица предимства. Това обяснява тяхното все по-често използване за осветяване на паркове, градини и други по вид открити пространства.

Едно от най-значимите им предимства е, че те са екосъобразни. Слънцето е неизчерпаем източник на енергия и използването на тази светлина подпомага намаляването на използването на електричество.

Вече споменахме за икономическите качества на LED осветлението. Използването на соларни светлинни източници има доказан ефект в посока намаляване на битовите сметки за електричество.

Най-иновативните модели LED соларни паркови осветители предлага много функции за регулиране на яркостта на светлината, автоматично включване и изключване или сензори за движение. Това е едно изключително предимство към обикновените градински лампи и осветители.

Подарете на вашата градина светлината, която ще озари красотата ѝ. Направете поръчка на LED соларни паркови осветители от нашия онлайн магазин - 2r-bg.com.

Качествените LED соларни паркови осветители могат да излъчват доста силна светлина, лесно сравнима с конвенционалното осветление и дори в някои случаи, надминаваща традиционните осветители. Конкретната сила зависи от специфичния модел и конфигурация на LED соларната система, но по-малките осветители предлагат стила от няколкостотин лумена, а по-големите – няколко хиляди.

Преди време соларните решения не осигуряваха толкова силна светлина, но напредъкът от последните години доведе до значително подобряване на продуктивността им. Затова сега соларните ЛЕД осветители за паркове и градини са успешен заместител на конвенционалното осветление и дори го превъзхождат, като се имат предвид и всички останали техни предимства.

При избора търсете ключови спецификации като изходна сила на светлината (ще се ориентирате по броя на лумените) и цветова температура (дали излъчваната светлина е в по-студените или по-топлите нюанси на бялото). Проверете какъв е капацитетът на батерията и ефективността на соларния панел.

Трябва да се уверите, че системата има достатъчен капацитет на батерията, за да осигури желаната продължителност на осветяване. Това има основно значение за доброто осветяване в по-тъмни периоди или през облачни дни. Оценете IP рейтинга – доколко осветителят е устойчив на атмосферни влияния и външни условия.

В 2r-bg.com предлагаме перфектните LED соларни паркови осветители на добра цена с кратко време за зареждане и дълъг работен цикъл, сензор за движение, удобни контролери от разстояние и отлично осветяване.

Рейтинг:
4.00 12
ОБСЛУЖВАНЕ НА КЛИЕНТИ
ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ
© 2023 2Р България ЕООД. Всички права запазени.