Осветителни Тела от 2R България Ⓡ Лидер на Пазара

Условия за ползване

 Общи условия

Добре дошли в WWW.2R-BG.com

Моля прочетете внимателно общите условия, вписани по-долу, преди да използвате сайта.

 

Забележка: ЦЕНИТЕ НА ПРОДУКТИТЕ В САЙТА СА ВАЛИДНИ САМО ПРИ ОНЛАЙН ПОКУПКА!

 

МЕТОД И СРОК НА ДОСТАВКА:

Поръчаните от Вас продукти се доставят с куриерска фирма СПИДИсрещу наложен платеж или предварително плащане по банков път.
Ще бъдат доставени на посочен от Вас адрес. Поради което апелираме да попълните формуляра за „ПОРЪЧКА” коректно и да проверите внимателно за възможни грешки.
 

 

ВАЖНО: ПОРЪЧКИТЕ, НАПРАВЕНИ СЛЕД 14:00 Ч. СЕ ОБРАБОТВАТ НА СЛЕДВАЩИЯ ДЕН!

 
Цената за доставка включва услуга наложен платеж, опаковъчни материали и застраховка на продукта!

ПРИ ПОРЪЧКА от категория LED ОСВЕТЛЕНИЕ над 200лв. 2Р БЪЛГАРИЯ ПОЕМА РАЗХОДИТЕ ЗА ДОСТАВКА ДО КЛИЕНТА!!!!

ПРИ ПОРЪЧКА от категория ОСВЕТЛЕНИЕ ЗА ДОМА над 200лв. 2Р БЪЛГАРИЯ ПОЕМА РАЗХОДИТЕ ЗА ДОСТАВКА ДО КЛИЕНТА!!!!

ПРИ ПОРЪЧКА от категория КОНВЕНЦИОНАЛНО ОСВЕТЛЕНИЕ над 500лв. 2Р БЪЛГАРИЯ ПОЕМА РАЗХОДИТЕ ЗА ДОСТАВКА ДО КЛИЕНТА!!!!


Доставката се извършва в рамките на 2 работни дни. За продукти, които изискват технологичен срок за производство, доставката се уточнява допълнително.
От следния линк можете да прецените цените на куриерската фирма, с която работим:
СПИДИ.
2Р БЪЛГАРИЯ е корпоративен клиент на СПИДИ - нашите клиенти ползват отстъпка за доставка.

ПЛАЩАНИЯ:

За Ваше улеснение и удобство, всички поръчки, направени чрез нашия електронен магазин от Вас и потвърдени по посочените по-горе начини, се заплащат на куриера, който Ви ги доставя с наложен платеж.
ВАЖНО: АПЕЛИРАМЕ КЪМ ПРОВЕРЯВАНЕ ЗА ЦЯЛОСТТА НА ВАШАТА ПРАТКА В ПРИСЪСТВИЕ НА КУРИЕРА.
При възникнали нередности, сигнализирайте ни своевременно!!!
С изпращането на Вашата ПОРЪЧКА онлайн, нейното потвърждение, и посочените УСЛОВИЯ /моля прочетете ги в: МЕТОД И СРОК НА ДОСТАВКА/ Вие се съгласявате със силата на подписан договор.
Нашите УСЛОВИЯ ЗА ПОРЪЧКА, МЕТОД НА ДОСТАВКА и ПЛАЩАНЕ са съобразени с условията, посочени в Закона за защита на потребителите.

ВРЪЩАНЕ НА ПРОДУКТ:

Ако има причина да върнете продукт закупен от Вас, то можете да го направите в рамките на 7 дни от датата на получаване.
Връщането се осъществява с предварително известие от Ваша страна по е-mail или телефон, като посочите причина за връщането му.
Като отговор ние ще се свържем с Вас, по телефон или ще Ви бъде изпратен е-mail.
Необходимо е да получите от нас адрес, на който да върнете продукта.
Закупената стока трябва да бъде върната в състоянието, в което е получена: с етикети, опаковка и цялостен вид /да не е счупена/.
Артикул, който е ползван, счупен, нарушена е цялостта на опаковката и етикетите няма да му бъде възстановена стойността.
При връщане, продуктът трябва да бъде изпратен обратно до нас с пощенска или куриерска услуга, която може да проследява пратките или Ви предоставя разписка, в която е посочен адрес на получателя.
Всички пощенски разходи са за сметка на клиента.
След получаване на продукта обратно при нас, стойността на продукта ще Ви бъде възстановена чрез банков превод или пощенски запис /без разходите по доставката и обратното връщане/.


ГАРАНЦИИ:

Даваме гаранции за продуктите, които са посочени на опаковката.
Някои от продуктите имат гаранция от 1 - 5 години, обикновено те са посочени и в сайта.
Четете внимателно спецификацията на продуктите!
При неправилна експлоатация на артикула от Ваша страна, фирмата не поема гаранции!

РЕКЛАМАЦИИ:
Рекламацията се предявява устно или писмено, като е необходимо да представите документ, доказващ покупката – касова бележка или фактура и опаковката на стоката

Ако рекламацията Ви е приета за основателна, в едномесечен срок ще се извърши ремонт или Вашата покупката ще бъде заменена с нова. Срокът започва да тече от датата на предявяване на рекламацията.

Когато рекламацията Ви е приета за основателна и закупената от Вас стока е заменена с друга, се запазват първоначалните гаранционни условия.
Ако рекламацията се удовлетворява чрез ремонт на стоката, то срокът на ремонта се прибавя към гаранционния.

Когато сте предявили рекламация и Ви е удовлетворена гаранцията чрез замяна на стоката с друга, се запазват първоначалните гаранционни условия. Ако рекламацията се удовлетворява чрез ремонт на стоката, то срокът на ремонта се прибавя към гаранционния.

Рекламации на онлайн поръчки

За предявяване на рекламации на осветителни тела, закупени през уеб-магазина на 2Р България ЕООД, моля обадете се на тел: +359 32 630923 или Моб: +359 885 284040 или на място:
гр. Пловдив бул. Марица Юг 186 /офис сграда на 2Р БЪЛГАРИЯ/.

Ако рекламацията Ви се приеме за основателна, стоката ще бъде отремонтирана или заменена и ще Ви бъде изпратена на посочения от вас адрес в едномесечен срок. В този случай, разходите по връщането на стоката са за сметка на 2Р БЪЛГАРИЯ ЕООД.
Ако рекламацията Ви не се счете за основателна, ще Ви бъде върната същата стока и транспортните разходи ще бъдат за ваша сметка.

Съгласно чл. 120 от Закона за Защита на Потребителите, независимо от търговската гаранция, продавачът отговаря за липса на съответствие на потребителската стока с договора за продажба съгласно този закон.
В случай, че поръчаните от Вас артикули не отговарят на Вашите очаквания, можете да се откажете от сключения договор от разстояние, според условията от чл.55 от закона за Защита на Потребителите.
Разходите по транспорта на продукта, в този случай се поемат от клиента.

ПРОТОКОЛ ЗА РЕКЛАМАЦИЯ МОЖЕ ДА ИЗТЕГЛИТЕ ОТ ТУК

ПОЛИТИКА И ПОВЕРИТЕЛНОСТ НА ДАННИТЕ:

2Р БЪЛГАРИЯ ЕООД събира информация за потребителите си, както следва: име, фамилия, телефон за контакт, е-mail, адрес за доставка, населено място, пощенски код и др.
Тези детайли са ни необходими за изпълнение на поръчките, направени от Вас и възможно най-лесна комуникация помежду ни.
Дадената от Вас информация няма да бъде преотстъпвана на трети лица. Запазваме правото да съхраняваме IP адресите на нашите потребители с цел мерки за сигурност.

ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИ ДАННИ

Фирма 2Р България ЕООД е регистрарана като администратор на лични данни с идентификационен номер:

1. Съгласно Закона за защита на личните данни, Потребителят има право на достъп до собствените си Лични данни, които е въвел или са станали достояние на 2Р България ЕООД при ползване от него на уебсайта, както и на поправка на тези Лични данни.

1.1. С предоставянето на свои данни на 2Р БЪЛГАРИЯ ЕООД (включително и-мейл) Потребителят дава изричното си съгласие с него да се свързват служители на 2Р България ЕООД, както и куриери. В дадени случаи, с цел изпълнението на задълженията ни по сключени с Вас договори или на законови такива, е необходимо или ще бъдем задължени да разкриваме предоставени от Вас лични данни наши партньори (напр. транспортни, куриерски, сервизни, монтажни фирми, финансови институции, застрахователи и др.) или пред компетентни органи. В случай, че сте заявили съгласие за участие в определени събития (конкурс, томбола, игра и др.) обработваме предоставените ни от Вас данни, за да администрираме тези активности.

2. Приемайки настоящите условия, Потребителите, които са регистрирали потребителско име и парола, изрично се съгласяват предоставените от тях Лични данни (включително избраните потребителско име и парола) да бъдат обработвани от 2Р България ЕООД по електронен път при доставка на поръчани стоки или други услуги.

3. В случай на загубване (забравяне) на паролата и изрично искане от страна на Потребителя, 2Р България ЕООД се задължава да изпрати нова такава на електронен адрес от регистрацията.

4. 2Р България ЕООД не носи отговорност за каквито и да е щети и загуби, възникнали поради неспазване на разпоредбите на настоящия раздел.

5. Всички доброволно предоставени от Потребителя данни и друга информация, необходима за идентификацията му в процеса на използване на уебсайта, се съхраняват, обработват и използват от 2Р България ЕООД за целите на поддръжка на определени функционалности на предлаганите услуги и за целите на информацията или рекламата на продукти и услуги. Потребителите могат по всяко време да откажат да получават рекламни съобщения – отказът може да бъде изразен чрез използване на специалния активен линк, намиращ се във всяко рекламно съобщение, или чрез и-мейл до info@2r-bg.com. Отказът за получаване на рекламни съобщения не означава автоматичен отказ от даденото съгласие с настоящите Условия за ползване.

6. Ще задържим личните Ви данни за период, необходим за изпълнението на конкретната цел, за която същите се обработват, след което ще бъдат изтрити, освен ако нормативен акт изисква да ги задържим за по-дълъг период.


УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ:

1. Използването на сайта www.2r-bg.com автоматично означава, че сте съгласни и приемате условията изложени по-долу.
2. www.2r-bg.com си запазва правото да променя дизайна на уеб сайта, както и неговите елементи във всеки момент, когато това е необходимо. Промените стават валидни в момента на тяхното изпълнение.
3. 2Р БЪЛГАРИЯ ЕООД, е регистрирана в Република България. Притежава правата върху целия уеб сайт www.2r-bg.com, съдържание, снимков материал, изделия, модели и всички елементи в него. При използване или копиране на елементи или материали от уеб сайта без разрешение от наша страна, може да бъде потърсена санкция на нарушителите съгласно Закона за Авторско право и сродните му права.
4. Предложение, идеи и др. изпратени ни или предоставени от наш потребител стават автоматично наша собственост и не се дължи обезщетение или каквато и да е компенсация за ползването им.
5. При извършена и потвърдена покупка от Вас чрез www.2r-bg.com се задължаваме да доставим продукта до Вас, според детайлите на ПОРЪЧКАТА. Извършена покупка Ви задължава да заплатите крайната цена на продуктите при доставка, ако е с наложен платеж или предварително, ако е по банков път.
6. За въпроси неуредени в тази част се прилага Българското законодателство.

ТОЧНОСТ НА ИЗОБРАЖЕНИЯТА  И ИНФОРМАЦИЯТА ПРЕДСТАВЯЩИ СТОКИТЕ:
1. Снимките, с които се представят продуктите представят възможно най-точно и техните цветове. www.2r-bg.com не носи отговорност за различно възпроизвеждане на цветовете в следствие на индивидуални настройки на мониторите, техните цветови режими и техническите параметри на компютърните системи, които се използуват за достъп до сайта.
2. www.2r-bg.com не носи отговорност за разлика в рамките на нормалната между цвета, с който е представен продукта на снимката и този на реално доставения, както и разлика в цвета на един и същи артикул, произведен в различни периоди от време, дължаща се на различия в нюанса на цвета на доставени нови от производителя.

3.Допустими са печатни или смислови грешки в информацията относно продуктите, моля ако откриете такива ни информирайте своевременно. При несъответствие при вече поръчана от вас стока ще поемем транспортните разходи.

ОБСЛУЖВАНЕ НА КЛИЕНТИ

ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ

АБОНАМЕНТ ЗА БЮЛЕТИН


© 2018 2Р България ЕООД. Всички права запазени.