fb pixel ХАЛОГЕННИ ПОЛИЛЕИ ➤ 2R България Ⓡ

ХАЛОГЕННИ ПОЛИЛЕИ


Едно от най-добрите неща, които се случват в света на осветителните тела и електричеството, като цяло, е това, че всичко се развива със страшно бързи темпове.

Понякога устремът напред ни се струва толкова жив и стремглав, че се страхуваме дали ще успеем да отговорим на клиентските желания за ново и по-ново.

Все пак усилията, които полага един търговец за това да се сдобие с най-новото, с най-лъскавото и най-адекватното, при това да го предложи на ниска и приемлива цена за клиента, не са малко. Това е и съдбата на нас от 2r-bg.com, но смеем да твърдим, че се справяме добре.

Защо да изберем халогенни полилеи

Причината, поради която трябва да изберете това халогенни полилеи, е, че те са силни източници на светлина. В същото време, те са и едни от най-достъпните ни осветителни тела.

Няма по-силна светлина от технологията, която позволява на LED/халогенни полилеи да работят на тези обороти. Продължителността на живот на тези източници на качествена светлина наистина е главозамайваща.

Изберете да инвестирате в LED/халогенни полилеи, за да бъдете в крак с новото и да подарите на дома си блясък, който заслужава! Ако се интересувате от други led полилеи, които предлагаме можете да посетите и другите категории в нашия сайт.

2r-bg.com – заслужава ли си да мислим на дребно

Свикнали сме ежедневно да чуваме какво ли не за българския бизнес модел, по който се движат повечето търговци, развиващи дейност по нашите ширини. Нещо повече – чуваме постоянно и неща, които дори си обиждат българската икономика като цяло.

Това донякъде ни обижда, защото никога не сме се възприемали като част от цялото и множеството. Това число просто не е за нас, общите знаменатели не са ни в кръвта – нещо, което прилагаме и в работата с нашите клиенти.

Ежедневно при нас идват потребители, които имат свой собствен казус, с който се опитват да се справят. Това наистина ни кара да се чувстваме специални, защото за нас означава, че някой, някъде там ни се доверява истински.

Искрената вяра в нас ни вдъхновява да търсим и същевременно да намираме решението за всеки проблем, с който конкуренцията ни не може да се справи подобаващо.

Ето защо знаем, че имаме правото да живеем с мисълта и с амбициите, че един ден ще се превърнем в най-добрия търговец на осветление в България.

Знаем, също така, че този ден е съвсем близо, така че тепърва ни очаква най-доброто – въпрос на време е да стане факт.

За да бъдем вашия доверен източник на информация и качествени материали за осветление – станете част от нашето семейство, където едни от най-компетентните личности ще ви дават насоки за нещата, които трябва да направите, за да постигнете онова, което желаете.

Очакваме ви в нашия онлайн магазин!

Тъй като ние сме един от най-добре развитите онлайн магазини в България, нашата задача винаги е била свързана с това да даряваме клиентите си с качествени артикули. Когато говорим за светлина, осветителни тела и аксесоари, вървящи с тях под формата на консумативи, ние сме стриктни не само по отношение на качеството, но и при контрола на цените.

Разбира се, в основните ни приоритети влиза и това да даваме всичко от себе си в името на ниските цени и утвърждаването им на пазара. По смисъла на лоялното отношение, ние се стремим да сме максимално раздаващи се в името на удобството на клиента.

Понякога, не е възможно да намаляваме повече, но това е знак за единствено и само успех по отношение на максимално достигнатите ниски цени. Това за нас е отличие, на което няма как да пропуснем да обърнем внимание.

Да си един от лидерите на своя бранш в България – това бе мечтата ни, когато започвахме да вървим по стъпките на успешното развитие. Всъщност, нашата задача в началото беше просто да подобрим себе си до степен, в която да сме достатъчно надеждни за всеки един клиент, идващ при нас с конкретен казус и желание – в последствие станахме нещо много повече от това.

Ако се разходите из многото ни и различни категории, пълни с артикули, вие ще откриете възможности за това да постигнете пълно въоръжение на вила, офис или дом откъм осветителни тела. Имаме подходящи предложения и за градината, и за лятната вила, и за дома ви.

Разполагаме с предложения както за външно поставяне, така и за вътрешно. Всичко е въпрос на вашия избор.

Очакваме винаги един клиент да зададе въпрос относно качеството на един артикул. Истината е, че ние се стараем да дадем колкото се може в посока качество и устойчивост.

Ако един продукт не ни вдъхва увереност, то ние със сигурност няма да ви го предлагаме. Работим за клиентския интерес и това ни прави повече от щастливи.

Рейтинг:
4.19 173
ОБСЛУЖВАНЕ НА КЛИЕНТИ
ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ
© 2023 2Р България ЕООД. Всички права запазени.