Градинско и Парково осветление от 2R 💡 Външно Осветление

Парк и градина


Поетите от векове възхваляват зелените площи в града. Те са се превърнали в икона за градската поезия и култура като цяло.

Няма спор, че всеки обича да бъде заобиколен с приятна компания, времето да е топло, неветровито и да предразполага за късни разговори на някоя тиха и спокойна пейка. Ние в 2r-bg.com, обаче не сме от на-яростно изразените поети, а се занимаваме с нещо друго – онова, което вдъхновява пишещите по начин, който друго не би го направило.

С какво осветление за парк и градина разполагаме

Ние като един от най-сериозните магазини за осветление в България, можем да се похвалим с невероятно разнообразие що се отнася до артикули, готови да превръщат тъмното кътче в светъл оазис.

Годините опит са ни позволили да не познаваме нито една граница по пътя към върха. Няма да крием, че парковете и градините са сложно място, което някой да освети.

Най-малкото е това, че имаме широка, открита площ, за която да се погрижим. Другото нещо е това, че имаме и голям коефицент на разсейване на светлината в парковете и градинките.

Градът е светъл в зелените си части, защото там имаме огромно количество осветителни тела, събрани на едно малко място. Това прави тези площи истински магични.

2r-bg.com – винаги знаем, че можем повече

Да твърдиш, че се раздаваш на максимум, не е от нещата, които човек може да заяви със сигурност всеки път. За да се спомене такова нещо в какъвто и да е разговор, хората трябва да сме напълно сигурни, че в резултатът, който стои зад нас, наистина има нещо специално, което е вложено.

В противен случай подобни твърдения звучат дори смешно, а никой не желае това, нали? За да бъдем максимално прями, ще кажем, че ние винаги даваме максимума, но оставяме и една малка, но широко отворена вратичка, за да можете през нея да влизате с градивни критики към нас и нашата работа.

Обичаме да чуваме обратна връзка за нашата работа, защото така нещата се оправят в развитие. Всеки може да прави нещата така, както си желае, но не всеки може да ги направи точно така, както трябва.

За да бъдете абсолютно сигурни в резултата от работата, което сте свършили, трябва да се допитвате често за нейното състояние – така правим и ние всеки път, в който нещо конкретно ни интересува.

Е, благодарение на вас винаги получаваме абсолютно трезва оценка за нашата работа и можем смело да заявим, че тя е добре свършена. А колкото за максимума ли?

За него можем единствено да кажем, че максимално много ще се радваме да ви видим в нашето голямо и светло семейство.

ОБСЛУЖВАНЕ НА КЛИЕНТИ
ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ
© 2021 2Р България ЕООД. Всички права запазени.